Invitation til klimadag den 1. september

Der er økonomi i at reducere klimaaftrykket

Mange af de tiltag som er med til at reducere klimaaftrykket fra din griseproduktion er både en gevinst for produktionens økonomi OG for klimaet:

  • Reduceret dødelighed – en død gris koster at producere både i kr og på klimagasser, men ender som rest-/affaldsprodukt.
  • Øget fodereffektivitet – foderet koster både i kr og på klimagasser, med en øget effektivitet optimeres foderets belastning/udgift i forhold til kødets aftryk/indtægt
  • Øget produktionseffektivitet – flere grise pr årsso og en øget dagligtilvækst er med til både at fremme den økonomiske gevinst og samtidig reducere klimaaftrykket, dyrene er flere om at ”betale husleje” og er hurtigere igennem stalden.

 

Kom til Klimadag i SLF torsdag d. 1. september 2022 og få en introduktion til klimaværktøjet ESGreen Tool, hvor du kan beregne bedriftens klimaaftryk. Vi kan på baggrund af dine tal beregne klimaaftrykket pr produceret kg gris. På klimadagen får du en introduktion til de værktøjer og virkemidler du kan anvende for både at reducere klimaaftrykket og øge indtjeningen

 

Tilmelding her https://www.tilmeld.dk/klimadag/slf-vojens senest den 30. august 2022

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalink.