Få nye input til hverdagen – fagligt kursus maj 2018

SvineRådgivningen giver dig nu mulighed for 3 dages intensiv fagligt kursus for ejere og driftsledere i sohold fra den 2. maj til den 4. maj 2018 i Horsens.

Se mere her: PROGRAM intensivt kursus maj 2018

Kurset henvender sig til ejere og driftsledere i sohold, der trænger til nye input til den daglige ledelse og en opdatering på, hvad der rører sig fagligt anno 2018.

Under de tre dages kursus vil vi blandt andet få besøg af fodboldtræner Bo Henriksen, der vil dele ud af sine erfaringer med, hvordan han får det optimale ud af sit fodboldhold i superligaklubben AC Horsens – tag det med hjem til dit hold på staldgangen!

Vi skal også høre seneste nyt fra den veterinære verden ved dyrlæge Gitte Drejer, Danvet K/S. Herudover vil vi blandt andet besøge Slagteriet i Horsens samt tage på besætningsbesøg hos en landmand, der vil fortælle os om motivation af medarbejdere i dagligdagen samt opstart af nye ansatte – fra én kollega til en anden!

Dagene vil desuden være fyldt med faglige input, blandt andet med fokus på LEAN, holddrift og reproduktion. Der vil også være god tid til debat og erfaringsudveksling under store dele af kurset.

Der er et begrænset antal pladser, som vil gå efter først til mølle princippet – tilmelding på tlf. 70 15 12 00 senest den 13/4 2018.

Pris: 5.995 kr. pr. person inkl. forplejning og overnatning i enkeltværelse på Danhostel.

Der kan søges AMU-tilskud om tabt arbejdsfortjeneste på kurset, såfremt man opfylder gældende regler. Herefter bliver den reelle kostpris 3.769 kr. pr. person inkl. forplejning og overnatning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Allan Mikkelsen, SvineRådgivningen på tlf. 2949 6853 eller på abm@sraad.dk.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalink.