Det er SvineRådgivningens formål at forbedre svineproducenternes bundlinje, hvilket bl.a. kræver adgang til de bedste og billigste fodermidler. Med TestGris giver vi mulighed for at producenter af foderprodukter kan få testet deres produkter under kontrollerede forhold i en typisk dansk svinestald.

De firmaer, der vælger at køre test på vores testfaciliteter, kan vælge om deres forsøg skal køres fuld tilgængelige, eller mod merbetaling fortroligt. De åbne forsøg giver vores konsulenter en viden, der lynhurtigt kan omsættes til rådgivning på staldgangen ved vores primære kunder.

Det anlæg, vi lejer af svineproducent Sven Agergaard, kan producere 40.000 smågrise pr. år og har et foderanlæg, der kan teste både færdigfoder, tilskudsfoder, mineralblandinger eller tilsætningsstoffer med meget stor sikkerhed. Dette gør TestGris stationen til den største og mest avancerede teststation i Nordeuropa og vi kan med den gøre en afgørende forskel for danske svineproducenter. Desuden vil dokumentation af foderingrediensers positive egenskaber give gode salgsargumenter for foderproducenter og forhandlere.

Profilfilm – introduktion til TestGris, se mere her SvineRådgivningen