SvineRådgivningen ansætter Udviklingskonsulent

 Pressemeddelelse udsendt tirsdag den 3/4 2018

SvineRådgivningen udvider Danmarks største faglige miljø for specialiserede svinerådgivere, med ansættelse af Martin Krusborg Jakobsen som Udviklingskonsulent.

”I forbindelse med SvineRådgivningens fortsatte udvikling for at bevare en førerposition i rådgivningen af danske svineproducenter, er det en fornøjelse at Martin Krusborg Jakobsen har søgt nye udfordringer hos os” udtaler direktør Kjeld Askjær. ”Martin er en engageret, idérig og arbejdsom person med et stort netværk indenfor international svineproduktion. – Det var netop disse egenskaber, vi søgte efter hos vores næste rådgiver. Han skal blandt andet arbejde med at udfylde hullet mellem strategirådgiverne og medarbejderne på staldgangen, fra ide til handling på staldgangen. Sparring på bedrifter i udvikling, medvirke til implementering og forandringsledelse på staldgangen og på ledelsesniveau er også fokusområder.

Med Martin i rådgiverteamet øges SvineRådgivningens kompetencer på innovations og optimeringsområdet. Samtidig får vi en rådgiver, der har stor respekt og erfaring på staldgangen, ligesom han på landbrugsskoler og hos dyrlæger er kendt for sin dedikation til faget og sin ærlige facon. Det ser vi som en fordel i samarbejdet omkring vores kunder, med det klare mål at skabe gode resultater for fremtiden. Martin har arbejdssted i Vojens, Herning og Kolding.”

”Jeg er stolt over at blive en del af Danmarks største specialiserede svinerådgivning” udtaler Martin og fortsætter… ”SvineRådgivningen har i forvejen virkelig stærke faglige profiler på foder- og produktionsoptimering. Mit fokus vil ligge i implementering af forandringer igennem coaching og motivation af ansatte, samt sparring på drivkræfter og barrierer i strategisk udvikling og turn-around situationer på ledelsesniveau.

Som Udviklingskonsulent ser jeg frem til at blive strategisk partner og samlingspunkt for forretning, kollegaer og vigtigst kunden. Herunder styrke og udvikle SvineRådgivningens værktøjskasse til sikring af kontinuerlig innovation og kvalitet i rådgivningen af ambitiøse svineproducenter i ind- og udland ”.

Martin skal være med til at dække en stigende efterspørgsel på rådgivning hos SvineRådgivningens kunder med aktiviteter i udlandet, herunder undervisning af staldpersonale, facilitering af workshops og ledelsessparring. Ligeledes skal Martin medvirke til at udvikle SvineRådgivningens forretningsområde på Fyn og i Trekantsområdet. Herunder sparring på store bedrifter med mange sites i forhold til ledelse, udvikling og innovation.

Martin Krusborg Jakobsen er 36 år, kommer fra en stilling som underviser og international koordinator på Dalum Landbrugsskole. Født og opvokset på en svine- og planteejendom på Midtfyn. Udover Agrarøkonom og Akademiuddannelse i Økonomi og ressourcestyring, samt diplomfag i Innovation og forandringsledelse, har Martin tidligere arbejdet med salg og produktudvikling i sports- og tøjbranchen.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalink.