DB-tjek 1. halvår 2018

Så nærmer vi os opstart af DB-Tjek-runden for 1. halvår 2018. Og det er faktisk tæt på 20 år siden, at DB-Tjek blev lanceret af den lokale svinerådgivning, og ja.. DB-Tjek holder stadig … som det gode værktøj til at få ”afsløret”, hvad der går godt i din produktion, men også hvor der er indsatsområder, der kan gøre indtjeningen bedre.

Det er et unikt værktøj som supplement til rådgivningen og der er mulighed for at få valide sammenligningstal – både mellem evt. flere egne bedrifter – men også mellem andre besætninger.

I det hele taget er DB-Tjek kendt for valide og gennemarbejdede tal – hele vejen igennem. Det giver troværdighed – ikke mindst til jeres eksterne samarbejdspartnere, banker etc.

DB-Tjek bruges også til medarbejdermotivation – ikke mindst til driftsledere, som får syn for sagen med økonomiske konsekvenser i produktionen.

Der laves DB-Tjek for:

· Sohold med 7 kg’s grise

· Sohold med 30 kg’s grise

· Smågrise; 7- 30 kg

· Slagtesvin

· Frats-produktion

Kontakt Team Produktionsøkonomi – og hør mere om DB-Tjek, hvis du ikke kender det i forvejen. Du kan også få tilsendt et ”produktblad” – som eksempel og vi kan sammen gennemgå dette telefonisk – hvis du har spørgsmål.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalink.