10 hurtige tal…

En budgetkontrol og en E-kontrol kan give et lynhurtigt overblik over omkostningerne ved at producere en gris eller et kg kød.

SvineRådgivningen har udviklet et værktøj, hvor der kun skal tastes 10 tal fra regnskab og E-kontrol, så har man kendskab til sofoderomkostningen pr. gris, foderomkostningen pr. gris, veterinære omkostninger pr. gris, løn og diverse – vi kalder det nye værktøj ProduktionsPris.

ProduktionsPris giver et overblik over, hvor det største potentiale er sammenlignet med eksempelvis sidste års regnskab, DB-tjek eller budgettet. Der er ingen tvivl om, at gode medarbejdere er essentiel for at skabe en god effektivitet. Ved at inddrage produktionspris i den daglige tale vil medarbejderne fokusere lige så meget på omkostningen til at producere en gris. ProduktionsPris giver overblikket over den samlede omkostning og giver viden om hvor, den enkelte svineproduktion har størst potentiale.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan ProduktionsPris kan lette overblikket i Jeres besætning, så kontakt Michael Frederiksen eller Karin Næsby.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalink.